Milojević: Verujem da imamo snage da pobedimo

Izvor: TV Arena Sport, 26.Maj.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Verujem da imamo snage da pobedimo

Dok u Crvenoj zvezdi i Partizanu razmišljaju o tituli prvaka Srbije, u taboru Mega Leksa ne zaboravljaju da je Superliga takmičenje u kome je prioritet osigurati plasman u ABA ligu.

"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put, pa tako i >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom meču", rekao je Milojević.

Mega će u petak gostovati Zvezdi u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije. Ekipe su se ove sezone sastale pet puta i svaki put je pobednik bila Zvezda.

Prva utakmica igraće se u petak od 19.00 u hali 'Aleksandar Nikolić' u Beogradu, dok je drugo polufinale na programu u subotu – kada se, takođe u hali 'Aleksandar Nikolić', sastaju Partizan i FMP.

Polufinala se igraju na dve, a veliko finale na tri pobede.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.