Milivojević utišao Tumbu!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević utišao Tumbu!

Bivši fudbaler Crvene zvezde pogodio je mrežu PAOK u velikom grčkom derbiju. Pogledajte...

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Sport

Kao nekad u crveno-belom dresu Crvene zvezde, protiv crno-belog Partizana, tako ove večeri u crveno-belom dresu Olimpijakosa protiv crno-belog PAOK.

Luka Milivojević bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << strelac drugog gola za šampiona Grčke, u 35. minutu.

Kao i uvek kada igraju Olimpijakos i PAOK, inače klubovi s čijim navijačima Delije i Grobari imaju bratske odnose, stadion Tumba u Solunu ispunjen je do poslednjeg mesta, ali je atmosfera potpuno splasnula kada je posle Brauna pogodio i Milivojević.

Olimpijakos hita ka šestoj pobedi u nizu u grčkom prvenstvu, osokoljen istorijskim trijumfom na "Emirejtsu", protiv Arsenala (2:3).



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GORELO JE U SOLUNU: Zvezdaš utišao Tumbu, pobeda Olimpijakosa (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015

U derbiju grčkog prvenstva Olimpijakos je u gostima savladao PAOK 2:0 (2:0).. . Gorelo je u Solunu, tim iz Pireja dočekan je “na nož”, ali se kući vraća uzdignuta čela. Naime, Olimpijakos je slavio sa 2:0, a jedan od junaka bio je bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević. Crveno-bele...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.