Mijailović ostao bez kapitenske trake zbog tuče sa Bosančićem?

Izvor: Press, 25.Nov.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović ostao bez kapitenske trake zbog tuče sa Bosančićem?

Remi Crvene zvezde u Kragujevcu ostao je u senci saznanja da je u toku prethodne nedelje došlo do ozbiljnog sukoba u svlačionici prvaka Srbije.
Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih klubu s Marakane, u utorak su se desile nemile scene. Upravo to je glavni razlog što je Nikola Mijailović ostao bez kapitenske trake pre meča protiv Radničkog.


- Posle treninga u Zvezdinoj svlačionici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << došlo je najpre do verbalnog, a potom i do fizičkog sukoba između Mijailovića i Miloša Bosančića. Tom prilikom kapiten crveno-belih glavom je uradio saigrača. Brzo su reagovali ostali igrači i sprečen je veći incident - priča naš sagovornik.

Saigrači sprečili tuču

Nekoliko minuta kasnije rukovodstvo kluba saznalo je za problem u ekipi.
- Poludeli su. Samo im je još ovo falilo u moru problema koji ih pritiskaju sa svih strana. Dogovoreno je da se sve učini da priča ostane unutar kluba kako bi ekipa imala neophodan mir pre gostovanja u Kragujevcu. Bar privremeno, problem je izglađen zarad Zvezde i pokušaja da se ostvare tri pobede do kraja jesenjeg dela sezone.

Raskid ugovora

Epilog kompletne situacije jeste odlazak bivšeg kapitena s Marakane.
- Izvesno je da će na kraju prvog dela sezone doći do raskida ugovora između Nikole Mijailovića i Crvene zvezde.
Novi (stari) incident
UDARIO I NA LUKU JOVIĆA!

Pre sukoba s Bosančićem kapiten crveno-belih bio je u akciji „disciplinovanja“ Luke Jovića, najmlađeg prvotimca Zvezde. Kako saznajemo, Nikola Mijailović je na Vračaru, u poluvremenu kup utakmice između Rada i Crvene zvezde, ušao u sukob s napadačem. Inače, Jović je na pomenutom meču zamenjen upravo u poluvremenu, dok na sledećoj prvenstvenoj utakmici nije bio ni među 18 igrača.

Džonijevi ispadi

- Napio se na pripremama Zvezde u Sloveniji 2008. i tom prilikom pišao s terase hotela
- Suspendovan od UEFA na pet mečeva zbog rasističkog vređanja Benija Mekartija
- Osuđen na 13 meseci društveno korisnog rada jer je u pabu u Krakovu pijan vređao, napao i išamarao nekoliko gostiju
- Pijan vozio Krakovom i napao policajca

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.