Mijailović o traci: Pitajte gazdu kluba...

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović o traci: Pitajte gazdu kluba...

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde nije želeo mnogo da priča o predaji trake Darku Lazoviću, ali je u razgovoru za MONDO nagovestio da to nema mnogo veze sa njegovom ili trenerovom odlukom.

Foto: MN Press

Kada su fudbaleri Crvene zvezde prošle subote istrčali na teren u Kragujevcu, mnogi su ostali iznenađeni.

Umesto Nikole Mijailovića, crveno-bele je protiv Radničkog 1923 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao kapiten izveo Darko Lazović.

Po zvaničnim informacijama, iskusni levi bek je predao kapitensku traku zbog prevelikog pritiska koji ga sputava da se koncentriše samo na teren, dok se nezvanično može čuti da je imao sukob sa saigračem Milošem Bosančićem.

MONDO je pitao Mijailovića da kaže o čemu je reč, ali nije želeo mnogo da priča na tu temu.

"Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten", odgovorio je, očigledno aludirajući na Zvezdana Terzića sa kojim je imao konflikt još letos, kada je trenutni v.d. generalnog sekretara stigao u klub.

Igrači, predvođeni Nenadom Milijašem i Mijailovićem, podigli su tada glas nezadovoljni jer nisu dobili plate, a Terzić je tada poručio da ko nije zadovoljan situacijom, može da napusti Zvezdu.

Mijailović je, takođe, istakao da odluka o kapitenu nije jedini put da se neko iz klupskog rukovodstva mešao u trenerov posao.

Podsetio je na slučaj Predraga Đorđevića, koji će po svemu sudeći napustiti Crvenu zvezdu posle samo šest meseci u klubu, bez ijednog zvaničnog nastupa.

"To je stvarno dobar momak, radio je pošteno i niko nema primedbe na njegov rad. Pričao sam sa šefom (trenerom Nenadom Lalatovićem) o toj situaciji. Ne zna ko je doveo Đorđevića, on je letos tražio Cvetkovića...  U jednom trenutku rečeno mu je da ga ne stavi u tim i on je poslušao stav kluba. Ni jednog trenutka nije gledao sebe, već stav Crvene zvezde. Od kada je došao, nije mu bilo bitno da napravi rezultat, već da ispuni stav kluba. Većina trenera to ne bi prihvatila", smatra Mijailović
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović: Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014

Iskusni defanzivac, između redova, otkrio da mu trener Lalatovića, za koga je rekao da je pravi trener za Zvezdu, nije skinuo traku..Mnogo toga je ostalo nejasno posle primopredaje trake u Crvenoj zvezdi. Danima se u medijima spekulisalo da je Nikola Mijailović sankcionisan zbog fizičkog obračuna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Mijailović o traci: Pitajte gazdu kluba

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde nije želeo mnogo da priča o predaji trake Darku Lazoviću, ali je u razgovoru za MONDO nagovestio da to nema mnogo veze sa njegovom ili trenerovom odlukom. ..Razmirice sa upravom: Nikola Mijailović.. ..Kada su fudbaleri Crvene zvezde prošle subote istrčali na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.