Mijailović: Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten!

Iskusni defanzivac, između redova, otkrio da mu trener Lalatovića, za koga je rekao da je pravi trener za Zvezdu, nije skinuo traku

Mnogo toga je ostalo nejasno posle primopredaje trake u Crvenoj zvezdi. Danima se u medijima spekulisalo da je Nikola Mijailović sankcionisan zbog fizičkog obračuna sa Milošem Bosančićem, trener Lalatović je rekao da je Džoni osećao preveliki pritisak i da se zbog toga odlučio da traku stavi na ruku Darka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lazovića.

Ipak, Nikola Mijailović je u izjavi za portal MONDO otkrio da je istina na drugoj strani.

„Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten Crvene zvezde“,  aludirao je Mijailović verovatno na Zvezdana Terzića...

Letos tokom priprema u Belgiji Mijailović je imao sukob sa Zvezdanom Terzićem. Prljav veš je,ipak, sačuvan u kući, mada svedoci tvrde da je sve pucalo na sastanku na kojem je prvi čovek kluba rekao da svako kome se ne sviđa finansijska situacija može da napusti Crvenu zvezdu.

Nije želeo mnogo da priča o kapitenskoj traci, ali je u izjavi za pomenuti portal rekao da je Nenad Lalatović zaslužio sve pohvale za jesenji učinak. Bez obzira što crveno - beli imaju šest bodova manje od Partizana.

"Nenad Lalatović je pravi trener za Crvenu zvezdu. Mlad je, ume da radi sa mladim igračima, kojima je i pružio veliku šansu. Od početka je ispuno sve što se od njega u klubu tražilo, ali rezultati su takvi, kakvi su. Zaostajemo šest bodova za liderom, međutim, nije kriv trener, niti smo mi igrači, već jednostavno nismo imali dovoljno sreće. Ne igramo loše, ali nas baš neće gol".

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NA KOGA LI JE MISLIO Mijailović: Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten!

Izvor: Press, 28.Nov.2014

Iskusni defanzivac, između redova, otkrio da mu trener Lalatovića, za koga je rekao da je pravi trener za Zvezdu, nije skinuo traku . Mnogo toga je ostalo nejasno posle primopredaje trake u Crvenoj zvezdi. Danima se u medijima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.