Mihajlović glavni kandidat da zameni Ranijerija

Izvor: Politika, 05.Mar.2012, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović glavni kandidat da zameni Ranijerija

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović glavni je kandidat da na klupi Intera zameni Klaudija Ranijerija, preneli su italijanski mediji. Inter se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i pitanje je vremena kada će predsednik Masimo Morati uručiti otkaz Ranijeriju.

Mihajlović je igračku karijeru završio u redovima Intera 2006. godine, a zatim je dve sezone radio u stručnom štabu kao prvi asistent Roberta Mančinija.

Pored Mihajlovića, kao kandidat za klupu „neroazura” >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pominje se i bivši trener Crvene zvezde, a sada Al Nasera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Valter Zenga.

Inter trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli sa osvojenih 36 bodova, 18 manje od vodećeg Milana, a sudbina Ranijerija biće poznata nakon susreta sa Katanijom u Milanu.

objavljeno: 05.03.2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.