Mičel ostaje na Marakani, Fibel stiže u Srbiju

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mičel ostaje na "Marakani", Fibel stiže u Srbiju

Na dan sednice Skupštine FK Crvena zvezda u Ljutice Bogdana su razjašnjena i neka pitanja u vezi sa pojačanjima.

Foto: MN Press

Adam Mičel, fudbaler sa Novog Zelanda, definitivno će postati igrač Crvene zvezde.

Defanzivac čija je vrednost na portalu transfermarkt procenjena na 220.000 evra uspešno je prošao probu u Ljutice Bogdana i od juna će ravnopravno konkurisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za mesto u ekipi.

Ta informacija potvrđena je u utorak, na sednici klupske skupštine, posle koje je i najavljeno da će iskusni štoper Tomas Fibel doputovati u sredu u Beograd, na pregovore.

Ako se razgovori završne pozitivno, šampion Srbije mogao bi da već u toku ove nedelje dogovori dolazak prva dva pojačanja za takmičarsku 2016/17.

Pročitajte priču o karijeri kvalitetnog štopera sa egzotičnog Gvadelupa, čiji bi dolazak nesumnjivo ojačao zadnju liniju crveno-belih.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.