Meč Novi Pazar – Crvena zvezda bez Zvezdinih igrača

Izvor: Njuz.net, 16.Apr.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč Novi Pazar – Crvena zvezda bez Zvezdinih igrača

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeZvezdinim igračima zabranjeno da dođu i u sopstvenoj organizaciji

BEOGRAD/NOVI PAZAR, 16. april 2014, (Njuz) – Fudbaleri Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. Kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde, odlučeno je danas na sastanku predstavnika policije i komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije.
Portparol Novopazaraca Redžep Korać izjavio je da je Zvezdi ponuđeno da igra sa pet igrača, što je procenjeno kao maksimalan broj fudbalera sa obeležjima ovog kluba za čiju bezbednost policija može da garantuje.
- Zvezda nije prihvatila tu ponudu, nakon čega je doneta konačna odluka da dolazak kompletnog igračkog sastava Crvene zvezde i stručnog štaba ne bi bio bezbedan, tako da fudbalera Zvezde neće biti na sutrašnjoj utakmici – izjavio je Korać.
On je dodao da će policija rigorozno kontrolisati sve prilaze Novom Pazaru, kako Zvezdini fudbaleri ne bi došli na utakmicu u sopstvenoj organizaciji.




Načelnik odeljenja policije u Novom Pazaru Saša Gemaljević rekao je da su organi reda preduzeli sve mere kako bi sutrašnja utakmica prošla bez incidenata, i da će nedolazak Zvezdinih igrača u mnogome olakšati policiji da sačuva mir pre, za vreme i nakon utakmice.
Da podsetimo, Crvena zvezda bi se sutrašnjom pobedom u Novom Pazaru nastavila da beži Partizanu najmanje tri boda i znatno bi se približila osvajanju šampionske titule.
Marko Dražić
INSPIRACIJA: Bez Delija, rigorozna kontrola u Pazaru
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.