Mbođ za Blic: Umem i da driblam, hoću da moje ime bude u istoriji Zvezde

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbođ za "Blic": Umem i da driblam, hoću da moje ime bude u istoriji Zvezde

Petar Orlandić je postigao četiri gola, ali najpopularniji igrač Crvene zvezde u Boru bio je Senegalac Mamadu Mbođ.

Posle prijateljske utakmice sa OFK Borom, koju su crveno-beli dobili sa 4:0, navijači su opkolili Senegalca kako bi se slikali sa njim i uzeli mu autogram. Uvek nasmejani 22-godišnji defanzivac bez problema je odgovorio na svaki zahtev.

- Uživam što sam u toliko popularnom klubu. Navijači su stalno uz nas i bodre nas sa puno energije, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na gostovanjima. Sve ću uraditi što je do mene da pomognem klubu da ostvari svoje ciljeve. Zato sam tu i došao. Zvezda je klub velike tradicije, i ja sam želeo da budem deo toga - rekao je Mbođ.

Zimus se vratio među crveno-bele, međutim, u konkurenciji Pavićevića, Lazića i Jovanovića još nije dobio šansu da debituje na zvaničnoj utakmici. Mbođ zbog toga ne očajava.

- Kada budem odlazio, hoću da kažem da sam imao uspeh iza sebe i ostavio trag u Zvezdi, da budem deo njene istorije. Želim da budem deo ove ekipe, da se uklopim što bolje, i da tim izgleda kvalitetnije sa mnom u njemu. U svlačionici je baš dobra atmosfera i nije bilo nikakvih problema od kada sam došao u Beograd.

Pošto Zvezdini navijači još nisu imali priliku da ga vide u takmičarskom meču, Mbođ je sam otkrio koji su njegovi najveći kvaliteti.

- Smatram da sam agresivan igrač, dobro pokrivam prostor, ali umem i da igram sa loptom i da driblam kada je to potrebno.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.