Markus Vilijams blizu Budućnosti!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markus Vilijams blizu Budućnosti!

Kako je preneo novinar Novosti Đorđe Matić, Markus Vilijams bi mogao ubrzo da postane košarkaš Budućnosti iz Podgorice.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde koji je dres ovog tima oblačio 2 puta u svojoj karijeri, Markus Vilijams, mogao bi da postane novi košarkaš Budućnosti iz Podgorice.

Ovo je na svom Tviter nalogu preneo novinar Novosti, Đorđe Matić.

Vilijams nije igrao otkako je dobio otkaz od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Telekom prošle sezone u decembru, iako je stigao samo mesec i po dana pre toga u tim.

30-godišnji plejmejker ima jednu ABA ligu sa Zvezdom, važi za sjajnog asistenta, ali je pitanje u kakvoj je trenutno formi pošto nije igrao od decembra meseca.

Budućnost u novoj sezoni predvodi Vlado Šćepanović, mislite li da će on uspeti da ga vrati u potpunosti u igru?

Buducnost in advanced talks with Marcus Williams!

— Ђорђе Матић (@DjordjeMatic) July 27, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Markus Vilijams se vraća u ABA ligu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016

Budućnost iz Podgorice u ozbiljnim pregovorima sa nekadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde..Markus Vilijams se vraća! Ali ne u Crvenu zvezdu, nego na terene ABA lige...Novinar Večernjih novosti Đorđe Matić, poslovično odlično upućen u košarkaške transfere, objavio je na svom Tviter profilu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vilijams u Budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2016, 10:03

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams naredne sezone igraće za Budućnost, saopštio je klub iz Podgorice...Amerikanac je sa prvakom Crne Gore i učesnikom Evrokupa potpisao jednogodišnji ugovor...Vilijams je krajem prošle godine završio svoj drugi mandat u Crvenoj zvezdi, gde je ostavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.