Marjanović: Previše izgubljenih lopti, zbog toga smo brzo ispustili vođstvo

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Previše izgubljenih lopti, zbog toga smo brzo ispustili vođstvo

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović razočaran je zbog previše izgubljenih lopti (čak 19), koje su olakšale posao Realu u evroligaškoj pobedi nad Crvenom zvezdom sa 85:61.

"Imali smo dobar početak, ali i previše izgubljenih lopti od starta do kraja. To je omogućilo Realu da igra brzo, prerano smo ispustili vođstvo i to je Real iskoristio. Slaba odbrana i izgubljene lopte su razlog poraza", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marjanović.

Posle osam kola, Real je na čelu grupe E sa sedam pobeda uz poraz, dok je Zvezda poslednje sa učinkom 1-7. Na ovoj utakmici, Marjanović je imao 21 poen, 13 skokova i tri blokade.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOBAN MARJANOVIĆ: Mnogo smo izgubili lopti!

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015

Boban Marjanović je briljirao protiv Real Madrida sa 21 postignutim poenom i 13 skokova. Ipak, srpski gorostas je bio razočaran zbog loše igre tima i novog poraza.. . - Imali smo dobar početak, ali i previše izgubljenih lopti od starta do kraja. To je omogućilo Realu da igra brzo, prerano smo ispustili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.