Marić: Vojvodina ide na pobedu protiv Zvezde

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Vojvodina ide na pobedu protiv Zvezde

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Marić poručio je da su njegovi igrači spremni za predstojeći prvenstveni duel protiv Crvene zvezde, napominjući da očekuje dobru utakmicu sa dosta golova.

"Ja se nadam da će utakmica biti interesantna za sve gledaoce, igramo protiv dobre ekipe, koja ima veliki ofanzivni potencijal, ali nadam se da ćemo meč završiti sa rezultatom u našu korist", objasnio je Marić.

Marić je napomenuo da se ekipa sa stadiona "Karađorđe" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spremala za duel protiv Zvezde, napominjući da je svestan činjenice da aktuelni šampion ima maksimalni bodovni učinak u dosadašnjem toku šampionata.

"Znamo da Zvezda ima maksimalan učinak do sada, ali imamo i mi tako da verujem da možemo da pobedimo na našem stadionu i pred našim navijačima", rekao je Marić.

Mladi fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić poručio je da takođe ima optimistička predviđanja kada je u pitanju duel sa Zvezdom.

"Čeka nas dobra ekipa, biće teška utakmica, ali uprkos svemu očekujem pobedu", istakao je Ivanić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.