MEČ VISOKOG RIZIKA Real trenira samo na dan meča, Zvezda upozorava navijače

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEČ VISOKOG RIZIKA Real trenira samo na dan meča, Zvezda upozorava navijače

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Real u petak od 20 časova, a Madriđani će jedini trening u Beogradu imati na dan utakmice.

Meč sedmog kola Evrolige, koji će biti odigran u "Pioniru", proglašena je za susret visokog rizika. Zbog toga su mere bezbednosti podignute na najviši nivou i u sredu su predstavnici Zvezde održali sastanak sa svim relevantnim službama koje su uključene u organizaciju utakmice.

Ekspedicija prvaka Evrope u Beograd dolazi u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uveče i neće imati otvoren trening, već samo šuterski u petak, na dan derbija A grupe.

"KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve simpatizere i gledaoce koji će se naći u dvorani 'Pionir' u petak uveče, da će kapije hale biti otvorene već od 17.30 časova. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima. Takođe, ko nema ulaznicu za meč, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica sedmog kola Evrolige proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci mole da budu strpljivi na ulazima", navodi se na klupskom sajtu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.