Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MBOĐ JE STVARNO KRALJ: Navijačima nabavlja karte, a ceo Dakar želi njegov dres

Najpopularniji igrač Crvene zvezde na društvenim mrežama je Mamadu Mbođ. Iako u Srbiji živi tek nešto više od godinu dana, sjajno se snašao i ušao pod kožu navijačima Zvezde.

To što ne igra mnogo ne smeta Delijama da im Senegalac bude ljubimac. Kako i ne bi kada, između ostalog, čini ovakve stvari.
– Jednom mi je jedan od navijača na Fejsbuku zatražio ulaznicu za derbi. Obećao sam mu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da će je dobiti i da dođe do hotela da je preuzme. Nije poverovao, mislio je da neću da održim reč. Kad je došao i dobio, bio je prezadovoljan – otkrio je Mbođ u razgovoru za Žurnal.
Pažnju je na sebe skrenuo tradicionalnim oblačenjem, a onda je sve oduševio srpskim jezikom, i time što je deci u kraju podelio Zvezdine dresove…
-Pošto trenutno svi u Dakaru žele dres Crvene zvezde, imao sam problema. Previše ljudi mi se javilo i nisam mogao svima da udovoljim. Da sam mogao, poklonio bih svima bez izuzetka. U Senegalu poklon predstavlja vrstu svetinje, pokazuje poštovanje. Kad daruješ novac, brzo se zaboravi, dok se poklon pamti. Tako je i sa dresom, svaki put kad ga obuku, setiće me se – istakao je Mbođ.
On nije jedini koji radi ovakve stvari, Donald recimo preko Instagrama postavlja nagradna pitanja i poklanja navijačima ponešto. 
 
The post MBOĐ JE STVARNO KRALJ: Navijačima nabavlja karte, a ceo Dakar želi njegov dres appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.