Luka Mitrović u epizodi Gospodar prstenova (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Mitrović u epizodi "Gospodar prstenova" (foto)

Dan nakon što je sa svojom Crvenom zvezdom osvojio još jedan trofej u ABA ligi Luka Mitrović se pohvalio kolekcijom šampionskih prstenova.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u četvrtak su upisali treću pobedu u finalnoj seriji ABA lige i sa 3:0 "počistili" Cedevitu na putu ka odbrani trofeja.

Bila je to treća uzastopna titula za crveno-bele u ABA ligi, a kapiten Luka Mitrović jedan je od onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su sva tri puta dizali pehar namenjen osvajaču regionalnog takmičenja.

Krilni centar Crvene zvezde mt:s tako je proširio svoju kolekciju šampionskih prstenova kojom se večeras i pohvalio na "Tviteru".

Pogledajte kako na ruci kapitena Crvene zvezde mt:s izgleda kolekcija šampionskih prstenova koja je nastala u prethodnje tri godine.

💍💍💍 pic.twitter.com/sGa2JAoG0k

— Luka Mitrović (@LukaMitrovic9) April 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JOŠ MALO MESTA: Mitrović se pohvalio prstenjem, slobodna još dva prsta (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Apr.2017

Kapiten šampiona ABA lige je na Tviteru objavio fotografiju sa trofejima.. Još malo pa bi Luka Mitrović baš kao i Petar Božić mogao da dobije nadimak ‘profesionalni dizač pehara’.. Tri osvojene ABA lige koliko ima Crvena zvezda, i u sva tri finala igrao je Luka Mitrović koji je preko društvenih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.