Lepa vest za večite: Zvezda i Partizan dobili evropsku licencu!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa vest za večite: Zvezda i Partizan dobili evropsku licencu!

Najveći srpski klubovi prošli filter na drugostepenoj Komisiji FSS

Dileme više nema: Crvena zvezda će naredne godine igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, potvrđeno je danas na sastanku drugostepene Komisije za licenciranje FSS. Takođe, zeleno svetlo za učešće u Evropi dobio je i Partizan, dok će sudbina Vojvodine biti poznata u sredu 27. maja.

Definitivno, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde nemaju više razloga da se drhte i plaše prošlogodišnjeg scenarija, kada su zbog nagomilanih problema bili izbačeni sa scene Starog kontinenta. Iako se činilo da rukovodioci iz Ljutice Bogdana neće moći da zapuše rupu veličine 6,4 miliona evra, stigla je spasonosna finansijska injekcija iz ruku generalnog sponzora Gasproma.

Crveno-beli su dobili pozitivno mišljenje revizorske kuće, dok Partizan nije bio u tolikoj finansijskoj dubiozi. Do novog sastanka drugostepene komisije FSS dodatnu dokumentaciju treba da dostavi Vojvodina…

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONDO: Zvezda dobila UEFA licencu!

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015

Iz klupskog rukovodstva našem portalu potvrđeno da će crveno-beli naredne sezone učestvovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Foto: FK Crvena zvezda..Igrači i navijači Crvene zvezde mogu da odahnu! Klub je izmirio sve dugove i moći će da nastupa na međunarodnoj sceni naredne sezone...MONDU...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.