Lalatoviću prekipelo, podneo ostavku na mesto trenera Borca iz Čačka

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatoviću prekipelo, podneo ostavku na mesto trenera Borca iz Čačka

Bivši igrač i trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, podneo je ostavku na mesto šefa struke čačanskog Borca.

Razlog za ovakvu odluku mladog stručnjaka jeste štrajk fudbalera i brojna dugovanja prema njima, koja klub i dalje ne uspeva da izmiri. Situacije je veoma teška i izlaza gotovo i da nema.

Jedna od stvari koja je doprinela njegovom odlasku je i to što je uprava za početak ponudila svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igračima da im bude isplaćeno po 150 evra, što su oni odbili i ostali pri ranijim zahtevima. Lalatović nije uspeo da ih vrati na trening i otuda je rešio da je za njega najbolje da se povuče.

Posle 12 odigranih kola, Čačani su na trećem mestu Superlige, iza Crvene zvezde i Javora, a ispred Partizana i Vojvodine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.