Lalatović ne mora da brine za naredni posao

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović ne mora da brine za naredni posao

Ukoliko Napredak ostane u ligi lako bi moglo da se dogodi za mladi stručnjak ponovo preuzme Čarapane

Kako stvari trenutno stoje Nenad Lalatović neće morati da brine za posao! Mladi stručnjak nakon završetka šampionata napušta klupu Crvene zvezde, ali već ima ponudu za iduću sezonu, pošto kruševački Napredak želi da ga ponovo vidi na svojoj klupi.

Navodno, pregovori su već u toku, međutim, dosta toga zavisiće od toga da li će Čarapani ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ligi. Napredak je trenutno na 13. poziciji sa istim brojem bodova kao i Spartak, koji je na mestu koje vodi u baraž, ali Kruševljani imaju za jedan bolju gol-razliku i jednak učinak u međusobnim duelima, tako da su trenutno bliži opstanku.

Iza Lalatovića je neuspešna sezona na Marakani. Zvezda će prvenstvo završiti na drugom mestu iza večitog rivala, a u kupu je rano eliminisana. Prethodne je, pak, mladi strateg dobro gurao sa Napretkom i trijumfom nad crno-belima u finišu prvrenstva značajno doprineo Zvezdinoj tituli.

Nenad Lalatović trenersku karijeru počeo je 2010. u Sremu, a pored navedenih klubova radio je u novosadskom Proleteru i Voždovcu.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.