Lalatović dobija otkaz, na klupu stiže...

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović dobija otkaz, na klupu stiže...

Nenad Lalatović izgleda broji poslednje dane na klupi Crvene zvezde. Mladi trener je blizu otkaza posle serije kikseva u prvenstvu, koji su uslovili zaostatak za Partizanom od šest bodova i eliminaciju iz Kupa Srbije. Njega bi na poziciji šefa stručnog štaba trebalo da zameni Simo Krunić, aktuelni trener Jagodine.

Odzvonilo mu: Nenad Lalatović 

 

Čak i ako trijumfuje u naredna dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meča do zimske pauze (protiv OFK Beograda na „Marakani“ i Mladosti u Lučanima), nije sigurno da će Lalatović ostati na klupi crveno-belih, jer vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić ima novog pika za trenersku poziciju.

"Terza je oduševljen Simom Krunićem! Minulog vikenda, na Banovom brdu, Krunićeva Jagodina razmontirala je Čukarički sa 3:0, čime se ovaj stručnjak na najbolji način preporučio rukovodstvu crveno-belih. Terzić i Kokeza su sada vrlo blizu odluke da mu ponude posao i da na proleće, umesto Nenada Lalatovića, upravo Krunić sedne na klupu Crvene zvezde - kaže jedan od ljudi bliskih upravi iz Ljutice Bogdana.

 

Terzić: Lalatović ima podršku uprave, ali...

"Čvrsto stojimo iza Lalatovića. Prioritet nam je stabilizacija kluba i podmlađivanje tima. Jedino mi je žao što Lalatović, osim Rajkoviću, Ristiću i Joviću, nije više prilike dao Jovanoviću i Grujiću", diplomatski je poručio Terzić.

Nezvanično, uprava zamera Nenadu Lalatoviću najviše na kiksevima i remijima sa timovima koji su na samom dnu superligaške tabele - Napretkom i Radničkim iz Kragujevca, posle kojih se Partizan odlepio na velikih šest bodova.


 

Krunić, rođeni Sarajlija, kao igrač je nastupao u OFK Beogradu zajedno sa Zvezdanom Terzićem (u periodu od 1992. do 1994) i njihovo prijateljstvo traje dvadeset i kusur godina. Bio je i trener plavo-belih u drugom delu sezone 2008/09. godine (tada je Terzić bio odsutan iz zemlje), kada ih je u poslednjem kolu sačuvao od ispadanja pobedom nad Banatom. Zapažene rezultate u trenerskoj karijeri Krunić je ostvari kao trener Jagodine, sa kojom je osvojio Kup Srbije 2013. godine, a posle neuspešne epizode u kineskom Dalijenu, jesenas se vratio na mesto uspeha da pomogne „ćuranima“ da pobegnu iz opasne zone.

 

Inače, Krunić je u dva navrata tokom 2013. godine slovio za kandidata za trenera Zvezde i oba puta ga je želeo tadašnji predsednik Dragan Džajić. Tada nije dobio posao na „Marakani“, ali bi sada mogla da bude treća sreća!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lalatović: Kriv sam za drugo mesto

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014

Trener Crvene zvezde preuzeo punu odgovornost za šest bodova zaostatka za Partizanom. Slikovito je opisao koliko će novca klub isplatiti Gžeroržu Bronovickom...Foto: MN Press..Utakmicom protiv OFK Beograda u subotu, fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da prekinu golgeterski post i pobede posle nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.