Lalatović: Pojedine igrače treba da bude sramota!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Pojedine igrače treba da bude sramota!

Trener Crvene zvezde oštro kritikovao neke od svojih fudbalera.

Foto: MN Press

"Ne mogu da dovedem Mesija, para nema, ali ovde mogu da budu samo Zvezdaši, a ko nije dovoljno dobar, moraće da ode", "grmeo" je Nenad Lalatović na konferenciji za medije posle utakmice sa Voždovcem.

Crvena zvezda jeste pobedila (golom Nejca Pečnika iz penala), ali je trener srpskog šampiona bio veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ljut na svoje fudbalere zbog slabe partije.

"Zadovoljan sam samo pobedom, a igračima sam rekao da treba da ih bude sramota za igru. Ovo je najslabija utakmica Zvezde od kada sam ja trener", rekao je Lalatović novinarima.

Mladi strateg je zatim konstatovao ono što je bilo vidljivo na terenu. Njegovoj ekipi nedostajalo je borbenosti, agresivnosti, motiva...

Zagorčić mnogo zadovoljniji

Trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić, za razliku od kolege, bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

"Tražio sam od mojih momaka da idu na pobedu i malo im je falilo. Odigrali smo izuzetnu utakmicu, imali svoje šanse, pokazali da možemo da igramo fudbal i zaslužili poštovanje protivnika".

"Igrači moraju da shvate da ne može ovako, da moraju mnogo bolje. Nisu pokazali htenje, želju, volju... Neki zaslužuju da igraju u Zvezdi, neki ne, ali mi bolje nemamo", rekao je Lalatović i potom poslao poruku onima koji su letos stigli u klub.

"Pojedini znaju da Zvezda njima pomaže da se vrate u život. Za neke ne znamo gde su

bili šest meseci, godinu dana pre nego što su došli".

Šef stručnog štaba crveno-belih najavio je da će po završetku jesenjeg dela sezone sa svojim saradnicima napraviti detaljnu analizu tima i odlučiti ko može da ostane, a ko će morati da ide.

"Treba da izguramo ove utakmice što je ostalo do kraja polusezone, a onda da napravimo dobru analizu", najavio je Lalatović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.