Lalatović: Momci su pokazali da zaslužuju dres Zvezde, poklanjam pobedu porodici

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Momci su pokazali da zaslužuju dres Zvezde, poklanjam pobedu porodici

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je nakon pobede protiv Radničkog iz Niša od 2:0 u prvom kolu srpskog šampionata da mu je drago što su crveno-beli prekinuli dugi niz bez trijumfa na startu takmičenje, te pohvalio svoje izabranike rekavši da zaslužuju dres kluba sa Marakane.

"Sigurno da mi imponuje ova pobeda. Čestitke mojim igračima, pogotovo u drugom poluvremenu, kao i većinu prvog. Sve što sam tražio oni su to ispunili, bili su agresivni na sredini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to je donelo boljitak u igri. Iskoristili smo šanse u prvom delu igre, ali mi je žao što smo stvorili nekoliko 100 postotnih šansi u drugih 45 minuta, ali to nismo realizovali. Oni su pokazali da sa pravom nose dres Crvene zvzede. Mi smo prekinuli sa ovom pobedom loš niz koji je Zvezda imala poslednjih godina na startu sezone. Posvećujem ovo porodici i svim navijačima Zvezde", rekao je Lalatović.

Crveno-beli su porazili Radnički golovima Milijaša u 43. i drugom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović ocenio je da je Zvezda taktički bila bolja od njegove ekipe.

"Sve je rešeno u poslednjih nekoliko minuta prvog poluvremena, a nismo mogli taktički da pariramo zvezdi tom delu meča. U nastavku smo odigrali mnogo bolje i ta igra me raduje uoči sledećih prvenstvenih mečeva sa Partizanom i Jagodinom", naveo je Stepanović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALATOVIĆ: Ristić je biser Zvezde, Nišlijama želim pobedu nad Partizanom!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014

Trener crveno-belih nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad Radničkim koji sledeće kolo igra sa crno-belima ..”Tradicija je tu da bi se rušila” bile su reči trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića dan pred meč sa Radničkim iz Niša, a sve apropro toga da su crveno-beli u poslednjih 12 godina...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.