Lalatović: Igrači ispunili sve što sam tražio

Izvor: Akter, 09.Avg.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Igrači ispunili sve što sam tražio

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je posle večerašnje pobede nad niškim Radničkim na startu Superlige da su igrači ispunili sve što je tražio i pružili veoma dobru partiju

"U prvom poluvremenu smo iskoristili šanse, a u drugom smo propustili četiri, pet prilika. Ipak, to ne umanjuje opšti utisak. Iako nije bilo novajlija, momci koji su večeras igrali pokazali su da zaslužuju dres Zvezde. Drago mi je što smo posle pet godina pobedili na prvenstvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << premijeri", rekao je Lalatović posle meča za televiziju Arena sport.

Crveno-beli su večeras slavili sa 2:0 na svom stadionu, a oba gola dao je kapiten Nenad Milijaš.

Lalatović zbog dugova koje ima Zvezda i administrativne zabrane večeras nije mogao da računa na igrače koje je klub doveo u letnjem prelaznom roku.

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović ocenio je da je Zvezda taktički bila bolja od njegove ekipe.

"Sve je rešeno u poslednjih nekoliko minuta prvog poluvremena, a nismo mogli taktički da pariramo zvezdi tom delu meča. U nastavku smo odigrali mnogo bolje i ta igra me raduje uoči sledećih prvenstvenih mečeva sa Partizanom i Jagodinom", naveo je Stepanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Lalatović hvalio tinejdžere i kritikovao Rakića

Izvor: Mondo, 10.Avg.2014, 00:11

Trener Crvene zvezde ocenio posle pobede nad niškim Radničkim da Mihajlo Ristić, Luka Jović i Vukašin Jovanović potvrđuju da će biti spremni za velika dela. "Rakić je morao da iskoristi zicer", ocenio je...Foto: Tanjug/Sava Radovanovic/tj..Nenad Lalatović pamtiće svoj trenerski debi u Crvenoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.