Lalatović: Da proradi sportski inat i pobedimo u Albaniji

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Da proradi sportski inat i pobedimo u Albaniji

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je danas da je odluka UEFA o prekinutoj utakmici između Srbije i Albaniji velika opomena za sve nas i izrazio nadu da će kod igrača sada da proradi sportski inat.
"Kao da se nije ni igralo, ali ne bih sad o kazni, to treba da bude opomena za sve nas. Sada kod naših igrača treba da proradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sportski inat, da pokažu da smo kvalitetniju, da odu u Albaniju, pobede i plasiraju se na šampionat Evrope", izjavio je Lalatović na konferenciji za medije uoči prvenstvenog meča sa Donjim Sremom.

Disciplinska komisija UEFA registrovala je prekinutu utakmicu u Beogradu između Srbije i Albanije službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila sa oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Takođe, Srbija će naredne dve utakmice kao domaćin u kvalifikacijama igrati bez prisustva publike, dok će FSS i FS Albanije platiti i novčanu kaznu od po 100.000 evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Da proradi sportski inat i pobedimo u Albaniji

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2014

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocijenio je danas da je odluka UEFA o prekinutoj utakmici između Srbije i Albaniji velika opomena i izrazio nadu da će kod igrača sada da proradi sportski inat..."Kao da se nije ni igralo, ali ne bih sad o kazni, to treba da bude opomena za sve nas....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.