LŠ, KVALFIKACIJE: ‘Dželat’ Zvezde u ‘eliti’, ne i Roma (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ, KVALFIKACIJE: ‘Dželat’ Zvezde u ‘eliti’, ne i Roma (VIDEO)

Poznato je prvih pet učesnika Lige šampiona iz kvalfikacija, u “eliti” i “dželat” Crvene zvezde.

Ludogorec je u Razgradu razbio Plzen sa 2:0, te mu je u Češkoj bilo potrebno samo da sačuva stečenu prednost. Nije dobro počelo, pošto je domaćin preko Durisa poveo u 7. minutu. Ipak, deset minuta kasnije Bugari su trasirali put ka Ligi šampiona. Kafu je asistirao do Vura, a ovaj izjendačio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na 1:1. Plzen je do vođstva stigao u 64. minutu preko Matejua, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje, bila su potrebna još dva gola. Videli smo jedan i to u mreži šampiona Češke. Strelac u 95. minutu bio je Kešeru za 2:2 i plasman Ludogoreca u Ligu šampiona.

Roma je iz Portugalije stigla srećna, trebalo je samo da pobedi na svom Olimpiku. Ali, Porto nije mačiji kašalj, te je već u 8. minutu poveo golom Monteria. Time su “zmajevi” već napravili korak ka Ligi šampiona, posle 1:1 u prvoj utakmici. Meč je rešen u 39. i 50. minutu. Prvo je De Rosi startovao za zatvor i dobio crveni karton, da bi kasnije isto učinio Emerson, malo blaže, ali sudija je bio nemilosrdan. Sa dva igrača više “zmajevi” su potukli Romu. Lajun i Korona su postavili konačnih 3:0 za Porto.

Рома – Порту 0-3 (23 августа 2016 г, Раунд плей-офф Лиги чемпионов) от Независимый спорт на Rutube.
(Izvor: RuTube)
Plasman u Ligu šampiona su obezbedili Monako drugom pobedom nad Viljarealom 1:0, Seltik i pored poraza od Hapoel Ber Ševe 2:0 i Legija koja je sa Dandalkom igrala 1:1 i sačuvala dva gola prednosti 2:0 iz Irske.

Liga šampiona, plej-of:
Plzen – Ludogorec 2:2 (prvi meč 0:2)
/Duriš 7, Mateju 64 – Misiđan 16, Kešeru 90+5/
Roma – Porto 0:3 (prvi meč 1:1)
/Felipe 8, Lajun 73, Korona 75/
Legija – Dandalk 1:1 (prvi meč 2:0)
/Kuharčik 90+2 – Benson 20/
Monako – Viljareal 1:0 (prvi meč 2:1)
/Fabinjo 90. pen./
Hapoel Ber Ševa – Seltik 2:0 (prvi meč 2:5)
/Sahar 21, Hoban 48/


The post LŠ, KVALFIKACIJE: ‘Dželat’ Zvezde u ‘eliti’, ne i Roma (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.