LEDENI SUSRET: Terzić i Karadžić više ne razgovaraju

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENI SUSRET: Terzić i Karadžić više ne razgovaraju

SUKOB Direktor Crvene zvezde i predsednik Saveza juče se nisu pozdravili iako su stajali na pet metara razdaljine

Odnos Tomislava Karadžića i Zvezdana Terzića tokom poslednjih deset godina najređe se mogao opisati ravnom linijom, a vrlo često krivuljom s velikim usponima i padovima.

Ni da se pogledaju

Nakon što je generalni direktor Crvene zvezde prekjuče zajedno s klupskim rukovodiocima ponovio zahtev za smenu predsednika FSS Tomislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Karadžića, moglo se i očekivati da će njihov jučerašnji susret biti leden.

Posmatrajući ih juče na Novom groblju, moglo bi se reći da je nakon poslednjih istupa Zvezdinog generalnog direktora komunikacija između njih dvojice potpuno prekinuta. Krivulja se trenutno nalazi na najnižoj tački jer su juče pred kapelom stajali na svega pet metara jedan od drugog, ne pokazujući želju za pozdravljanjem.

U nekim prošlim vremenima umeli su svašta da poruče jedan drugom preko medija, ali bi kod slučajnog susreta zastajali i uz osmeh se rukovali. To je Terzić nazivao gestom elementarne pristojnosti, ali juče nije bilo toga.

Nije bilo ni pozdrava, pa čak ni pogleda ka rivalu. Jedino je neuništivi Milovan Ðorić mogao da dođe do oba tabora i da se sa svima srdačno pozdravi.

Propao apel

Inače, Zvezdin apel da im se u rušenju Karadžića pridruži i Partizan naišao je na nerazumevanje večitog rivala. Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić poručio je čelnicima Zvezde da na njihovu pomoć ne računaju.

Reagovanje  FSS o napadima s Marakane

PRIČAĆEMO O ZVEZDI PO ZAVRŠETKU SEZONE

Povodom određenih zaključaka iznesenih na konferenciji za novinare članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a posle sednice tog tela održane u ponedeljak 4. maja 2015. godine, Fudbalski savez Srbije odlučio je da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi sa ovakvom vrstom debate.

U ovom trenutku stav Fudbalskog saveza Srbije je takav da pomenuti zaključci, u određenoj meri često upućivani u prošlosti iz FK Crvena zvezda, ne zahtevaju javni komentar niti iziskuju drugačiju reakciju nacionalne organizacije.

Na iznesene zaključke organa FK Crvena zvezda odgovorićemo po završetku sezone, ali ćemo otvoriti i odgovoriti i na mnoga druga pitanja i upoznaćemo javnost sa određenim činjenicama i dešavanjima viđenih u minuloj takmičarskoj sezoni.

FS Srbije apeluje na sve članove srpskog fudbala, na svim nivoima, da korektnim ponašanjem i maksimalnim sportskim zalaganjem uspešno okončaju takmičarsku sezonu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZVEZDAN TERZIĆ: Karadžić krade putem Sudijske komisije

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, nastavio je da vodi rat sa Tomislavom Karadžićem i FSS.. On je, u razgovoru za Novosti, izjavio da predsednik FSS Tomislav Karadžić vrši konstatan uticaj na takmičenje, a putem sudijske komisije donosi tendenciozne odluke.. - Postoji mnogo argumenata,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.