Kuzmić: Kada si u Zvezdi imaš ceo svet na svojoj strani

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić: Kada si u Zvezdi imaš ceo svet na svojoj strani

Centar Crvene zvezde Ognjen kuzmić će u petak u "OAKA" dvorani u Atini imati poseban motiv protiv Panatinaikosa.

Srpski centar je prošle sezone nosio dres grčkog velikana, ali je pre kraja sezone, odnosno posle odlaska Aleksandra Đorđevića sa klupe, morao da napusti Atinu.

"Ja sam samo deo dobrog tima. Nema tajne. Trener Dejan Radonjić je napravio specifičan program tokom poslednje četiri godine i centar je jako važan za Zvezdu", počeo je Kuzmić >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << priču za "Gazzetta.gr" po dolasku u Atinu.

"Srećan sam zato što je posle ne baš najbolje godine u Panatinaikosu trener verovao u mene i video je da mogu da pomognem".

Grčke novinare je zanimalo i Kuzmićevo poređenje navijača, ali ne Zvezde i PAO, već crveno-belih i Golden Stejta, čiji je član bio pre dolaska u Atinu. Pitanje je glasilo: "Da li bi Voriorsi uz podršku kakvu imaju Beograđani imali sve pobede kod kuće?"

"Možda. Mada, kada govorimo o navijačima poredimo dva različita košarkaška sveta. Atmosfera i tenzija koja vlada u Evroligi u Srbiji i Grčkoj je neuporedivo bolja od svih ostalih. Drago mi je što sam igrao za Golden Stejt i što sam sada u Zvezdi".

Kuzmić je zadovoljan ulogom u timu Dejana Radonjića.

"Svaki igrač ima uspone i padove u karijeri. Zvezda je velika stranica u mojoj karijeri. Za sada sve ide odlično. Činjenica da sam potpisao trogodišnji ugovor govori sama po sebi. Jasno je da je moja budućnost u Beogradu i Zvezdi".

Grke je zanimalo i koliko Zvezda sa isključivo domaćim igračima može u novoj Evroligi.

"Veoma je teško, skoro je nemoguće odupreti se najbogatijim klubovima. Borićemo se kroz naš sistem. Crpimo igrače iz naše škole košarke. Zvezda je veliki klub i kada igrate za crveno-bele imate ceo svet na svojoj strani. Jedino vam ostaje da se borite do kraja i budete fajter", dodao je Kuzmić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gist: Pamtimo poraze od Zvezde prošle sezone

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 09:03

"Važno je da igramo svih 40 minuta i da pokažemo da više želimo pobedu od njih, jer Zvezda dolazi ovamo da se bori“, naveo je on..Košarkaši Panatinaikosa dočekuju Crvenu zvezdu sa velikom željom da se revanširaju beogradskom klubu za poraz u Atini prošle sezone, a Amerikanac Džejms Gist...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.