Kuzmanović: Navijam za Zvezdu i Federera

Izvor: Sportal.rs, 29.Nov.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović: Navijam za Zvezdu i Federera

Zdravko Kuzmanović bio je najbolji igrač Intera u meču protiv Dnjipra u Ligi Evrope i svom timu doneo izjednačujući pogodak u pobedi od 2:1. Srpski reprezentativac dan kasnije odgovarao je na pitanja navijača, pa tom prilikom otkrio da navija za Crvenu zvezdu, ali da bi voleo karijeru da završi u Bazelu.

- Navijam za Zvezdu, kao cela moja porodica. Karijeru bih voleo da završim u Bazelu.Kao Valter Samjuel, da završim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << tamo gde sam počeo - rekao je Kuzmanović, koji voli tenis, a posebno je interesantno za koga navija.

- Đoković je veliki igrač, ali uvek navijam za Federera. I kada ne ide on ostaje fokusiran .

Otrkio je srpski reprezentatovac koga bi rade od “orlova” video u Interu.

- Markovića, a Matić je jedan od najjačih. I Nastastića.

U Interu je od leta i nekadašnji srpski reprzeentativac Nemanja Vidić.

- Vidić lošije govori italijanski, ali mi pričamo na našem jeziku. Sjajan je, svima pomaže, posebno svojim iskustvom. Kao igrač je sve osvojio, veliki je šampion. Kada sam se iz Bundeslige vratio u Italiju bilo mi je potrebno vreme, pa tako i njemu pošto dolazi iz Premijer lige. Verujem da će nam mnogo pomoći - istakao je Kuzmanović, prenosi sajt Intera.

(Foto: Beta/AP//Luca Bruno)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.