Kreće odbrojavanje - Sve je spremno za Zvezdin povratak u Arenu! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće odbrojavanje - Sve je spremno za Zvezdin povratak u 'Arenu'! (video) (foto)

Manje od dva časa pre početka "Utakmice nedelje" koja se igra u okviru 3. kola Evrolige najveća dvorana na Balkanu izgleda potpuno spremna za vrhunski spektakl.

Košarkaši Crvene zvezde mts večeras od 19 časova dočekuju špansku Barselonu u okviru 3. kola Evrolige, a meč u beogradskoj "KombankAreni" proglašen je "Utakmicom nedelje" od strane organizatora takmičenja.

U danu kada je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Beograda Siniša Mali u društvu prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua ozvaničio da će srpska prestonica biti domaćin finalnog turnira elitnog košarkaškog takmičenja u narednoj sezoni "KombankArena" će biti popriše velikog spektakla.

Prvi put u tekućoj sezoni košarkaši Crvene zvezde mts igraju evroligašku utakmicu u najvećoj dvorani na Balkanu pa nije čudo što su se organizatori meča potrudili da sve bude spremno za vrhunsku predstavu.

Nešto više od dva sata pre početka utakmice u toku su bile poslednje pripreme u samoj dvorani, a u prilogu se nalaze fotografije koje smo zabeležili na licu mesta.

Poslednja utakmica koju je Crvena zvezda mts igrala u Evroligi u dvorani na Novom Beogradu bila je treća utakmica plej-of faze protiv moskovskog CSKA koju su puleni Dejana Radonjića izgubili rezultatom 78:71.

Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Barselona je poslednji put gostovala crveno-belima u "KombankAreni" 19. marta 2015. godine i slavila rezultatom 77:73 u okviru TOP 16 faze Evrolige.

Crveno-beli večeras imaju priliku za revanš, a od navijača se očekuje da, kao i mnogo puta u prošlosti, budu šesti igrač i pomognu ekipi Dejana Radonjića u pohodu na drugi evroligaški trijumf u tekućoj sezoni.

Utakmica Crvena zvezda mts - Barselona Lasa počinje u 19 časova uz direktan prenos na "Sport klubu".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.