Kratka pauza pred Vilijamsom

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratka pauza pred Vilijamsom

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams doživeo je lakšu povredu skočnog zgloba, pokazali su pregledi posle utakmice sa Albom.

Vilijams se povredio u šestom minutu utakmice u Berlinu, u kojoj je njegov tim poražen sa 73:68, a tada je ostao na parketu posle šuta za tri poena i do kraja meča se nije vraćao na teren.

Američki košarkaš je doživeo klasičnu distorziju zgloba i predstoji mu kratka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauza, a u subotu bi trebalo da ima preventivne preglede.

Za sada je izvesno da je Vilijams pod znakom pitanja za prvu utakmicu ’crveno-belih’ u Superligi, sa Mega Leksom u nedelju, a tokom vikenda biće poznato koliko će tačno morati da pauzira.

Gotovo sigurno će biti potpuno spreman za polufinalnu seriju ABA lige sa Partizanom, koja startuje 14. aprila, ali bi na terenu trebalo da se nađe i ranije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.