Kraguj juri treću pobedu na svom parketu

Izvor: KGsport.info, 21.Nov.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraguj juri treću pobedu na svom parketu


U 6. kolu Viner štediša lige za odbojkašice, ekipa Kraguja ugostiće u hali „Gordana-Goca Bogojević“ pančevački Dinamo. Ekipa Dragana Mratinkovića ima maksimalan učinak na domaćem terenu (dve utakmice, dve pobede) i pokušaće da nastavi taj uspešan niz protiv drugoplasirane ekipe u prvenstvu.
Kraguj je u poslednjih sedam dana imao dva jako teška ispita, najpre u prvenstvu, a potom i u Kupu Srbije. Nažalost, oba testa Kragujevčanke nisu prošle. Najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su poražene od Crvene zvezde u Superligi, a onda i od Vizure u kupu. Meč sa Pančevkama je idealna prilika da izabranice trenera Mratinkovića pobedom povrate samopouzdanje i zadrže status nepobedivosti na domaćem terenu.
Kada je u pitanju rival Kraguja, ekipa pančevačkog Dinama, ona ove sezone igra veoma dobro. Pančevke trenutno zauzimaju drugo mesto u Superligi, a uspele su da se plasiraju i u četvrtfinale Kupa Srbije, nakon što su posle velike borbe, u taj brejku, eliminisale ekipu Beograda.
Utakmica između Kraguja i Dinama igra se sutra u hali „Grodana-Goca Bogojević“ od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.