Košarkaši Zvezde na pripremama od 10. avgusta

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde na pripremama od 10. avgusta

Košarkaši Crvene zvezde pripreme za narednu sezonu započeće 10. avgusta, objavljeno je na sajtu kluba.

Crveno-beli će za razliku od prethodnih godina bazični deo priprema umesto na Zaltiboru odraditi u Beogradu, a već sada je poznato da će Zvezda učestvovati na turniru u Kraljevu (12. i 13. setptembra), zajedno sa Mega Leksom, solunskim PAOK-om i turskim Trabzonom.

Izabranici Dejana Radonjica učestvovace i na veoma jakom turniru u Zadru od 24. do 27. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << septembra zajedno sa pet evrologaških ekipa.

Zvezda je smeštena u B grupu zajedno sa Darušafakom (utakmica na programu 25. septembra) i Fenerbahčeom (utakmica na programu 26. septembra), dok ce u A grupi biti Olimpijakos, minhenski Bajern i Zadar.

Takođe, crveno-beli su zakazali još jednu prijateljsku utakmicu protiv bundesligasa Krailshajm Merlinsa, 17. septembra u Beogradu.

Naredne sezone Crvena zvezda nastupaće u A grupi Evrolige zajedno sa Realom, Fenerbahčeom, Himkijem, Bajernom i Strazburom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZVEZDA PALI MOTORE U BEOGRADU: Crveno - beli počinju pripreme 10. avgusta

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde pripreme za narednu sezonu započeće 10. avgusta, objavljeno je danas na sajtu kluba...Crveno-beli će za razliku od prethodnih godina bazični deo priprema umesto na Zaltiboru odraditi u Beogradu, a već sada je poznato da će Zvezda učestvovati na turniru u Kraljevu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.