Koroman: Zvezda može ozbiljno da računa na moje igrače

Izvor: RTS, 26.Maj.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koroman: Zvezda može ozbiljno da računa na moje igrače

Trener fudbalera Crvene zvezde do 16 godina Ognjen Koroman rekao je da su njegovi izabranici osvajanjem Turnira prijateljstva pokazali da klub na njih može ozbiljno da računa u budućnosti.

Mladi fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su svih pet pobeda na turniru u Bijeljini, a najznačajnije bile su u polufinalu protiv vršnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz zagrebačkog Dinama (1:0) i finalu protiv Vojvodine (1:0).
"Ostvarili smo lep rezultat, veliki uspeh za generaciju, ali i još veća obaveza za sve nas u omladinskom pogonu. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde i što sam trener ovih dečaka. Moji igrači su pokazali karakter, kvalitet, veliki potencijal i mislim da klub u narednom periodu može ozbiljno da racuna na njih", rekao je Koroman za klupski sajt.
On je istakao da je uspeh pripada i njegovom prethodniku Marku Mitroviću, ali i klupskoj legendi Vladimiru Petroviću Pižonu koji radi u omladinskoj školi.
"Prethodni trener Mitrović i Petrović su takođe učestvovali u selektiranju ekipe. Zahvalio bih se mojim saradnicima Marku Tomiću i Mihajlu Rajkoviću, i oni su deo ovog tima. Turnir je jedan od najjacih u regionu, a pokazali smo da smo najbolja i najtalentovanija ekipa. Kao trener mogu da obećam da ćemo još jače raditi i da cemo pružati još bolje rezultate", naveo je mladi trener.

Kapiten crveno-belih Miloš Nikolić rekao je da da je ponosan na svoje saigrače.
"Osvajanjem turnira pokazali smo da smo prava ekipa. Osetili smo važnost turnira, a svaka utakmica bila je teška na svoj način. Najteža utakmica definitivno je bila protiv Dinama, rano smo dali gol, pa smo imali mnogo muke da sačuvamo rezultat. Pokazali smo veliku želju i nismo dopustili da primimo gol", zaključio je Nikolić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Koroman: I Pižon ima zasluge za uspeh, Zvezda će ozbiljno računati na klince

Izvor: Blic, 26.Maj.2015

Kadetska fudbalska ekipa Crvene zvezde osvojila je Turnir prijateljstva u Bijeljini, a trener Ognjen Koroman zahvalio se prethodniku Marku Mitroviću i saradniku Vladimiru Petroviću Pižonu...Mlađi kadeti su ostvarili sve pobede na turniru, tri u grupnoj fazi, a zatim su bili bolji od Dinama i Vojvodine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.