Kokeza: I Beograd hoće izbore!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: I Beograd hoće izbore!

Posle FS Vojvodine i FS Beograd uputio hitan zahtev FSS za hitno raspisivanje izbora na svim nivoima

Kuva na sve strane u fudbalskoj Srbiji. Predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio je danas sednicu Izvršnog odbora na kojoj će biti reči o regularnosti Superlige.

Na drugoj strani opozicija skuplja redove. Posle FS Vojvodine i FS Beograda na čijem čelu je potpredsednik Crvene zvezde zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << raspisivanje izbora na svim nivoima. Ta odluka donešena je tokom današnjeg sastanka u Deligradskoj.

Fudbalski savez Beograda je na sednici Izvršnog odbora održanoj 25. maja 2015. godine jednoglasno doneo odluku da uputi zahtev Fudbalskom savezu Srbije za hitno raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima na teritoriji Fudbalskog saveza Srbije”, stoji u saopštenju FS Beograda koje je potpisao Slaviša Kokeza.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I istočna Srbija se okreće protiv Karadžića: Izbori u FSS, pa da igramo fudbal

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Odluke fudbalskih saveza Beograda i Vojvodine da se prihvati inicijativa Crvene zvezde i od FSS zatraže izbori na svim nivoima naišla je na pozitivan odjek i u Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije, što je potvrdio i predsednik tog tela Goran Milanović..."Povodom odluke FSB mislim da je bitno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.