Klop dolazi po Marka Grujića!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2015, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop dolazi po Marka Grujića!

Menadžer slavnog kluba zapeo da dovede igrača Zvezde, u kojem vidi veliki potencijal.

Menadžer slavnog Liverpula Jirgen Klop želi fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića na Enfildu.

Mladi talentovani igrač zapao je za oko menadžeru „crvenih“, koji ga vidi u svom timu naredne sezone. Kako Kurir saznaje, Liverpul za Marka Grujića (19) nudi pet miliona evra i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crvena zvezda je spremna da prihvati ponudu. Istu sumu novca ranije su ponudili Udineze i Štutgart, a menadžment crveno-belih se nada da bi do kraja decembra mogao da izdejstvuje još bolji transfer, jer je svim klubovima stalo da završe ugovor s Grujićem, koji bi u novu sredinu otišao tek 31. avgusta 2016. godine. Pored zvaničnih ponuda, interes za Grujića pokazali su Everton, Inter, Čelsi, Hamburger i Sasuolo.

Marko Grujić je proteklih nedelja odbacivao mogućnost transfera jer se plaši da bi u velikom klubu imao prostora za razvoj. Zajedno sa svojom porodicom odlučio je da ne juri novac, pošto se plaši da bi sedenjem na klupi samo urušio svoj talenat i fudbalsko znanje. On smatra da je za njega najbolje da ode u neku slabiju ligu poput Belgije ili Holandije, gde bi mogao da igra u kontinuitetu.

(A. R.)

Autor: Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ljubimac navijača Liverpula na meti italijanske 'Vučice'

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2015

Roma želi u januaru da pazari u Liverpulu...Mamadu Sako, ljubimac navijača sa Enfilda, predmet je speklulacija koje se tiču transfera u italijanski klub...Mamadu Sako je od dolaska Klopa rehabilitovan u startnu postavu Redsa, iako kod Rodžersa nije dobijao željenu minutžau...I dok se pouzdani defanzivac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.