Katai: Verujemo u preokret!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai: "Verujemo u preokret!"

Fudbaler Crvene zvezde veruje u uspeh, bez obzira na negativan rezultat iz prvog meča.

Zvezda u četvrtak gostuje u Kazahstanu, gde igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata.

Kairat je u prvom meču u Beogradu slavio rezultatom 2:0, još jednom nas vratio u surovu svakodnevnicu srpskog fudbala, ali Aleksandar Katai veruje da njegov tim može da popravi utisak.

Fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde je rekao da će njegova ekipa pružiti maksimum da dođe do pozitivnog rezultata.



"Naše je da izađemo na teren i probamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Verujemo u preokret, daćemo maksimum da prođemo prvo kolo"
, rekao je Katai.

Utakmica između Kairata i Zvezde igraće se u četvrtak u 16.00 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai veruje u uspeh

Izvor: TV Arena Sport, 07.Jul.2015

Zvezda u četvrtak gostuje u Kazahstanu, gde igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata, a igrači veruju u uspeh...Kairat je u prvom meču u Beogradu slavio rezultatom 2:0, ali Aleksandar Katai veruje da njegov tim može da popravi utisak..."Naše je da izađemo na teren...

Nastavak na TV Arena Sport...

OTPISANI Fudbaleri Zvezde krenuli u Kazahstan naoružani otpimizmom

Izvor: Blic, 08.Jul.2015, 11:45

Kada smo vas izveštavali o porazu na ovosezonskoj premijeri, 0:2 u Beogradu od Kairata u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, napisali smo i da je crveno-belima treba čudo da prođu dalje, ali i da onaj ko u čuda ne veruje - ne može ni da ih ostvari. Upravo sa verom u jedno takvo, crveno-beli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.