Karte za Zvezda - Valensija sutra u prodaji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Zvezda - Valensija sutra u prodaji

Ulaznice za utakmicu košarkaša Crvene zvezde i Valensije, u trećem kolu Evrolige, prodavaće se od subote, saopštio je beogradski klub.

Priprema za novi spektakl u "Areni": Košarkaši Crvene zvezde

 

Utakmica Zvezde i Valensije u trećem kolu Grupe D u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evroligi igraće se u četvrtak, 30. oktobra od 19 časova u "Kombank areni".

 

Ulaznice za nivo 400 koštaju 600 dinara, a karte za mesta u uglovima dvorane na nivou 200 koštaju 800 dinara. Za mesta u parteru B i parteru četiri na nivou 200 iza koševa potrebno je izdvojiti 900 dinara.

 

Cena karata za plavu i belu ložu na nivou 200 iznosi 1.200 dinara, a za ložu na severnoj strani dvorane na nivou 200 potrebno je izdvojiti 1.500 dinara.

 

Cene karata u "skaj boksovima" koji se nalaze na nivou 300 koštaju 5.000 dinara, dok ulaznice za mesta uz teren koštaju 10.000 dinara.

 

Karte će sutra moći da se kupe u poslovnicama Eventima u "Areni", T.C. Ušće, Domu omladine, Bilet centru i novosadskom Bilet centru. U nedelju će raditi samo poslovnica Eventima u Ušću, a od ponedeljka karte će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vujošević i Đokić: Neće biti lako

Izvor: MVP.rs, 24.Okt.2014

Dva srpska kluba će odmeriti snage u petom kolu ABA lige...Za vikend počinje peto kolo ABA lige, a jednu od prvih utakmica će odigrati Partizan NIS i Metalac Farmakom. Meč će biti odigran u subotu, 25. oktobra, sa početkom u 19 časova. Lokacija će biti dvorana "Pionir", a ulaznice će se prodavati...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.