Karte za Bamberg od srede, Zvezda ponovo apeluje na navijače

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Bamberg od srede, Zvezda ponovo apeluje na navijače

Ulaznice za utakmicu Crvena zvezda mt:s - Bamberg u Evroligi sutra će biti puštene u prodaju, a beogradski klub ponovo je apelovao na navijače da se ponašaju prema propisima.

Pojedinačne ulaznice biće puštene u prodaju sutra od 10.00 na svim prodajnim mestima Eventima.

Utakmica će biti odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić" i ponovo je označena kao izuzetno visokog rizika, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će važiti posebne bezbednosne procedure, iste kakve su bile za prošlonedeljni susret sa Galatasarajem.

Zvezda je objavila da će vlasnike sezonskih ulaznica do početka informisati o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja dvorane i ostalim važnim stvarima.

"KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani da ne bacaju nikakve predmete u teren, niti da sede na prolazima, jer je klub, zaključno sa novom kaznom, platio Evroligi 28.500 evra, a naredna kazna biće igranje utakmice pred praznim tribinama", navodi se u saopštenju Zvezde.

U prodaji će se naći mali kontigent karata, a cene su iste kao za prošlu nedelju.

Tribine: 1.300

Parter 4 i B: 2.000

Bela loža: 2.500

Plava loža: 3.000

Loza: 3.500

Počasna mesta (bočna strana): 5.000

Počasna mesta: 10.000

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.