Kangin menadžer otkriva: Zvezda nije jedina opcija

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kangin menadžer otkriva: "Zvezda nije jedina opcija"

Menadžer Gelora Kange otkrio je za ruske medije da dolazak reprezentativca Gabona u Crvenu zvezdu nije gotova stvar i da igrač još uvek razmatra ponude koje trenutno ima.

Prva meta šampiona Srbije u letnjem prelaznom roku Gelor Kanga još uvek nije doneo odluku po pitanju transfera, što je za ruske medije potvrdio i njegov menadžer Luj Donole.

Čovek koji se brine o karijeri reprezentativca Gabona tvrdi da nije dobro to što se već Kanga predstavlja kao novi član >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde jer postoje i druge opcije, a posao nije ni blizu obavljenog.

"Rano je za čestitike oko transfera u Crvenu zvezdu. Nije dobro kada se o tranferu priča dok posao nije ozvaničen. To nije način mog poslovanja" rekao je Donole.

Pisali smo tokom dana da Gelor Kanga ima ponudu Lensa koji bi mogao da pokvari posao šampionu Srbije, a na osnovu izjave agenta dosadašnjeg člana Rostova, postoji još opcija.

"Kangin ugovor sa Rostovom ističe krajem juna, u ovom trenutku razmatramo sve opcije" zaključio je Donole.

Podsećamo da su ruski mediji prethodnih dana pisali da je Crvena zvezda ponudila Geloru Kangi godišnju platu koja iznosi blizu 500.000 evra sa bonusima, pa ostaje da se vidi da li će finansijski aspekt presuditi u ovom slučaju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA I KANGA – Ništa još nije gotovo! U igru se umešao i francuski klub!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 09:19

Navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem očekuju dolazak Gelora Kange u Beograd na potpis ugovora sa klubom, ali se situacija u poslednjih nekoliko dana poprilično iskomplikovalo...To potvrđuje i menadžer Gabonca u izjavi sa ruske medije...- Rano je za čestitike oko transfera u Crvenu zvezdu. Nije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.