Kahrimanu uručen trofej Ilija Pantelić

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kahrimanu uručen trofej "Ilija Pantelić"

Golmanu Crvene zvezde Damiru Kahrimanu u petak je uručen trofej "Ilija Pantelić" koji je zaslužio sjajnim partijama u prolećnom delu sezone domaćeg šampionata.

Srpski reprezentativac i prva opcija na golu Crvene zvezde Damir Kahriman nagrađen je u petak za sjajne partije koje je pružao u protekloj sezoni.

Golmanu Crvene zvezde uručen je trofej "Ilija Pantelić" kao najboljem čuvaru mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prolećnom delu Superlige Srbije za sezonu 2015/2016.

Braneći boje šampiona Srbije Kahriman je u prolećnom delu sezone upisao 14 nastupa i primio devet golova, a šest puta je uspeo da sačuva mrežu.

Podsećamo da je za najboljeg golmana jesenjeg dela sezone bio imenovan Nemanja Stevanović (Čukarički), dok su u prethodnoj sezoni najbolji golmani bili Predrag Rajković i Milan Borjan.

Damiru Kahrimanu je pored trofeja "Ilija Pantelić" uručen i sat koji je golman Crvene zvezde poklonio svom treneru Srđanu Maksimoviću.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.