Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENULI SU I CRVENO-BELI: Prvi minuti Skorcanitisa u dresu Crvene zvezde (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde već uveliko treniraju za novu sezonu, a na red su konačno došle i utakmice.

Prvi meč u novoj takmičarskoj godini, istina zatvoren za javnost, crveno-beli igraju večeras protiv rumunske U Banke iz Kluža koja je pre dva dana savladala Partizan sa 74:72.
Na tviter profilu KK Crvena zvezda postavljena je fotografija sa tog meča na kojoj se vidi da je pri kraju prve četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trener Radonjić u petorci imao Rebića, Lazića, Davidovca, Simanića i Skorcanitisa.
Prva fotografija @kkcrvenazvezda u novoj sezoni #WeAreTheTeam pic.twitter.com/yGkId4d3BP
— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) September 3, 2015

Podsećamo da će Crvena zvezda tokom meseca učestvovati i na dva jaka turnira, najpre u Kraljevu, a potom i u Zadru, dok će pre toga u beogradu odigrati i prjateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice.
The post KRENULI SU I CRVENO-BELI: Prvi minuti Skorcanitisa u dresu Crvene zvezde (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TESNA POBEDA NA STARTU: Skorcanitis vodio crveno-bele do trijumfa

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu u prvom pripremnom meču u novoj sezoni u duelu sa rumunskim klubom U Banka iz Kluža rezultatom 67:65 (18:15, 13:19, 12:14, 24:17).. . Iako su u poslednju deonicu ušli sa pet poena manjka crveno-beli su na kraju ipak uspeli da dođu do trijumfa u meču...

Nastavak na HotSport.rs...

CRVENO-BELI U SLOVENIJI: Ko je sve bio u autobusu, a ko nedostaje? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2015, 13:10

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas, 4. septembra, na mini pripreme u Sloveniju, uoči nastavka sezone u domaćim takmičenjima.. . Plan stručnog štaba je da se fudbaleri, nakon nekoliko dana odmora, spreme u miru za nastavak prvenstva, i da u najboljim uslovima treniraju i dodatno se uigraju....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.