KOVAČ I MILOŠEVIĆ: Odlična iskustva iz Rumunije

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOVAČ I MILOŠEVIĆ: Odlična iskustva iz Rumunije

Angažovali su ih da budu lideri, a oni su pokazali da su pun pogodak. Iza iskusnih Mirka Kovača i Stevana Miloševića, bivših košarkaša Crvene zvezde i Partizana, ostala je odlična sezona u Rumuniji, u dresu Piteštija.

-Ekipa je ostvarila ciljeve koje je klub postavio na početku sezone. Osvojili smo peto mesto u prvenstvu i bili treći u Kupu, što je vrlo dobar rezultat - priča Kovač.

Na klupskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << planu Pitešti je ostvario ono što je bilo zacrtano na početku sezone, a to je da se napravi korak napred u odnosu na prethodnu godinu.

-Ostaje možda žal što kao ekipa nismo došli do nekog trofeja, pošto  smo bili domaćini Fajnal fora Kupa, a i u prvenstvu smo odlično otvorili sezonu. Međutim, nedostajalo nam je malo sportske sreće - objašnjava Milošević.

Obojica mogu da budu zadovoljni ličnim rolama. Kovač je, kao kapiten, nosio igru Piteštija, dok je Milošević gospodario pod obručima, pošto je bio treći po MVP indeksu, ali i prvi skakač lige.

-Zadovoljan sam svojim igrama. Kao kapiten ekipe, bio sam zadužen i za kreiranje dobre atmosfere, što smo tokom cele sezone i imali. Ovo mi je bila druga godina u Rumuniji. Liga je dobra, ja se dobro osećam i ne bih imao ništa protiv da i naredne sezone igram ovde - priča Kovač.

Milošević ističe da je još rano za dalje planove, ali da ima nekih interesovanja, kako iz Rumunije, tako i iz nekih drugih liga.

-Kao i uvek, osnovni cilj će biti da pružam maksimum i tako pomažem svojoj ekipi. Predstoji mi leto koje ću iskoristiti da se odmorim, a onda da se  što bolje pripremim za nova iskušenja - ističe Milošević.

Kovač ima 32 godine i u karijeri je nastupao za Partizan, OKK Beograd, Atlas, Crvenu zvezdu, Košalin, Apoel, Krajovu i Pitešti, dok Milošević ima 29 godina i igrao je za Budućnost, Arkadiju, Crvenu zvezdu, Keln, Partizan, Dižon, AEL, Trabzon, Mornar, Tbilisi i Pitešti.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kovač: Odlična iskustva iz Rumunije

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 11:28

Srpski košarkaši Mirko Kovač i Stevan Milošević, bivši igrači Crvene zvezde i Partizana, iza sebe imaju odličnu sezonu u dresu rumunskog Piteštija...Kovač ima 32 godine i u karijeri je nastupao za Partizan, OKK Beograd, Atlas, Crvenu zvezdu, Košalin, Apoel, Krajovu i Pitešti, dok Milošević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.