KOSOVAR ‘OBRADOVAO’ DELIJE: Posle pobede u Istanbulu, duplo zadovoljstvo za zvezdaše!

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVAR ‘OBRADOVAO’ DELIJE: Posle pobede u Istanbulu, duplo zadovoljstvo za zvezdaše!

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

Crvena zvezda je večeras slavila veoma važnu pobedu u Istanbulu i tako ‘vratila brejk’ koji je ispustila u prvom kolu na svom parketu protiv Darušafake.
EL: Drama u Istanbulu i velika pobeda Crvene zvezde! (VIDEO)
Sa druge strane, njen sledeći rival Barselona, nešto kasnije je doživela poraz od Fenerbahčea na domaćem terenu i sa istim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << skorom kao crveno-beli od 1-1 dolazi u sredu u beogradsku Kombank arenu.
EL: Obradović, Kalinić i Bogdanović ponovo odneli pobedu od pola koša iz Barselone
Međutim, u meču protiv čete Željka Obradovića, povredu je doživeo novopečeni reprezentativac tzv. selekcije Kosova, Džastin Doelman, jedan od najboljih igrača tima iz Blaugrane.

On je u poslednjoj deonici prilikom jednog pokušaja da poentira prodorom, ali je zaustavljen i to bez faula, a on je u padu iskrenuo zglob i vrlo verovatno doživeo ozbiljniju povredu, s obzirom da se do kraja meča nije vraćao u igru iako je bio preko potreban timu Jorgosa Barcokasa.
NJIHOVOJ MRŽNJI NEMA KRAJA: Nova velika provokacija navijača Galatasaraja! (FOTO)
Videćemo hoće li to značiti da će propustiti meč protiv Crvene zvezde u Beogradu u sredu uveče, što bi svakako uvećalo šanse srpskog šampiona da dođe do iznenađenja, pogotovo pošto je današnji meč propustio i Huan Karlos Navaro.
The post KOSOVAR ‘OBRADOVAO’ DELIJE: Posle pobede u Istanbulu, duplo zadovoljstvo za zvezdaše! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Kosovar” ne dolazi u Beograd na duel Zvezdi?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2016

Crvena zvezda je pobedom protiv Galatasaraja u Istanbulu zalečila rane dobijene posle poraza od Darušafake u Beogradu i euforija pred duel sa Barselonom već je počela da trese crveno-bele...Slabe partije Katalonaca na startu sezone daju nadu timu Dejana Radonjića, a dodatni stimulans mogla bi da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.