Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORTEO: Delije u Istanbulu! (VIDEO)

Kao što smo već preneli grupa od oko 400 navijača Crvene zvezde nalazi se ispred hale „Abdi Ipekči“, ali im uprava Galatasaraja još nije omogućila da uđu u halu. Na Jutjubu se pojavio snimak kortea Delija kroz tursku prestonicu. Da li će Zvezdine pristalice na kraju ući u dvoranu videćemo tokom utakmice.


hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delije" napravile korteo u Istanbulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2014

Uoči početka večerašnje utakmice Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom ulicama Istanbula prošetao je korteo navijača beogradskog kluba a tom prilikom gradom na Bosforu odjekivale su pesme srpskog vicešampiona.

Nastavak na Sportske.net...

Trener Galate: Navijači Zvezde su teroristi!

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014

Ergin Ataman ljuto je posle utakmice govorio o incidentima ispred hale Abdi Ipekči, gde su "Delije" zadržane pre utakmice Galatasaraj - Zvezda...Foto: MN Press..Grupa od nekoliko stotina navijača Crvene zvezde doputovala je u petak u Istanbul, sa namerom da gleda utakmicu svog tima i Galatasaraja,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.