KLADIONICE: Na derbiju neće biti mnogo golova, blaga prednost na strani Zvezde

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLADIONICE: Na derbiju neće biti mnogo golova, blaga prednost na strani Zvezde

Dan pre utakmice kvota na Crvenu zvezdu se kretala u rasponu od 2.45 do 2.60, u zavisnosti od kladionice. S druge strane, kvote na Partizan su varirale od 2.60 do 3.00

Dok navijači Crvene zvezde i Partizana čekaju zvižduk sudije Milorada Mažića u 18 sati, da vidimo kako 148. duel dva najveća srpska kluba, vide kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Dan pre utakmice kvota na Crvenu zvezdu se kretala u rasponu od 2.45 do 2.60, u zavisnosti od kladionice. S druge strane, kvote na Partizan su varirale od 2.60 do 3.00.

Popularna igra da obe ekipe daju gol (GG) donosi kvotu od oko 1,8. Ukoliko želite da dodatno rizikujete i odigrate GG3+ tu je još jača kvota i kreće se oko 2.45.

Sudeći po kvotama, bukmejkeri ne veruju da će predstojeći derbi biti previše efikasan. Kvota da će biti 3+ je između 2.10 i 2.15, dok je kvota na igru ”od nula do dva” prosečno 1.65.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.