KALINIĆ UZEO BROJ 12: Saigrači su me sjajno dočekali, znam šta me čeka u Zvezdi

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINIĆ UZEO BROJ 12: Saigrači su me sjajno dočekali, znam šta me čeka u Zvezdi

Kada si drugi na svetu sigurno dobiješ dodatnu sigurnost u sebe. Ali, i pre Svetskog prevenstva nisam imao problem sa samopuzdanjem i kada to kažem ne mislim samo na košarku, već na sve druge segmente života, kazao je novi adut trenera Radonjića

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Kalinić rekao je da su ga saigrači u Crvenoj zvezdi sjajno primili i da se svi trude da mu olakšaju period >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << adaptacije.

Kalinić, koji je u julu pristupio crveno-belima iz kragujevačkog Radničkog, se priključio pripremama tima i izabrao da u predstojećoj sezoni nosi dres sa brojem 12.

"Evidentno je da se svi trude da mi olakšaju period adaptacije, atmosfera je sjajna, a to je jako važno. Prvi trening za mene je protekao u nekom specijalnom režimu, treneri ne žele da me u startu preopterete dok se ne uvedem u ritam. Drugu sezonu zaredom zbog obaveza u reprezentaciji kasnije se priključujem ekipi, znam šta me čeka, tako da sve ide svojim tokom", izjavio je Kalinić.

On je naveo da su košarkaši Crvene zvezde praktično u završnom delu priprema i da je na njemu da se što pre i što bolje uklopi. Prema Kalinićevim rečima, srebrna medalja i odlične igre za nacionalnu reprezentaciju na Mundobasketu u Španiji značiće mu na polju samopouzdanja pred nastupe u novoj sezoni.

"Kada si drugi na svetu sigurno dobiješ dodatnu sigurnost u sebe. Ali, i pre Svetskog prevenstva nisam imao problem sa samopuzdanjem i kada to kažem ne mislim samo na košarku, već na sve druge segmente života", kazao je novi adut Crvene zvezde i naglasio da jedva čeka početak sezone.

"Do prve utakmice sa Levskim ostalo je dve sedmice. Pozivam navijače da u što većem broju dolaze na naše mečeve, da nam pruže podršku i da zajedničkim snagama zabeležimo što više pobeda", poručio je Kalinić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.