Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAHRIMAN: Publika je kao ljubav – mač sa dve oštrice

Golman Crvene zvezde istakao da domaći teren ne mora nužno da bude prednost.

Crvena zvezda u utorak od 20 časova dočekuje Ludogorec u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kao uvertira za ovaj susret poslužila je pobeda nad Metalcem, prva ovosezonska u domaćem šampionatu.
– Bilo nam je teško da se koncentrišemo na meč sa Metalcem jer znamo šta nas čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u utorak. Odradili smo ipak sve kako treba, sada nam preostaje da se što bolje pripremimo za Ludogorec. Biće sasvim drugačija utakmica. Sada je lakše, sada znamo kako igraju, pametniji smo za 90 minuta. Oni imaju kvalitet i iskustvo, to je na njihovoj strani, međutim i mi imamo šta da pokažemo, rekao je Kahriman.
Nakon 2:2 u Razgradu, mnogi Zvezdu već vide u plej ofu za Ligu šampiona, pogotovo zato što se revanš igra na stadionu “Rajko Mitić”, pred punim tribinama beogradske Marakane. Ipak, Kahriman smatra da to ne mora nužno biti pozitivno:
– Publika koja nas bodri je mač sa dve oštrice. To vam je isto kao ljubav, kada nađeš ljubav svog života, ne znaš da li i ona tako misli, da li si ti njoj isto to. Uvek razmišljam pozitivno. Mi smo uigrani sada, možemo da se oslonimo jedan na drugoga. Živimo san, priželjkivali smo punu Marakanu, ona će biti puna i taj san se ostvaruje, zaključio je golman Zvezde.
BOŽINOV: Ludogorec je opasniji na gostovanjima
The post KAHRIMAN: Publika je kao ljubav – mač sa dve oštrice appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav ''šamar'' Ludogorecu pred revanš: ''Strast, emocija, neopisiva ljubav! To je Zvezda! A vi to nikada nećete imati!''

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016

Iz dana u dan, jedan od poznatih bugarskih medija iskazuje sve veće poštovanje prema srpskom šampionu...Bliži se utorak i veče odluke u dvomeču Crvene zvezde i Ludogoreca u borbi za plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, a onim što je Zvezda pokazala u prvom meču u Razgradu,...

Nastavak na Sportske.net...

HOTSPORT ANALIZA: Jedna dileme za Miodraga Božovića pred meč sezone sa Ludogorecom?

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2016, 10:01

Crvena zvezda u utorak od 20.30 igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a pred Miodragom Grofom Božovićem je jedna dilema, koja povlači dve promene u timu, koju će izabrati…. . Da je utakmica sezone u pitanju jasno je svima. Pobeda u kasu Crvene zvezde donosi minimum pet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.