Jovičić: Vratiću se jači!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Vratiću se jači!

Teško povređeni fudbaler Crvene zvezde okačio je emotivan Instagram post posle teške povrede

Teška povreda zaustavila je sjajan start Branka Jovičića u crveno-belom dresu.

Novi vezista Crvene zvezde, koji je prethodnog vikenda u gradskom derbiju sa Čukaričkim doživeo prelom metatarzalne kosti, napisao je na Instagram profilu da će se na teren vratiti još jači.

"Hvala saigracima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << porodici, prijateljima na podršci, vratiću se još jači. Crveno-bela porodica", objavio je Jovičić na svom Instagram profilu.

Jovičić će odsustvovati oko deset nedelja nakon starta fudbalera Čukaričkog Nikole Drinčića u meču 3. kola Superlige proteklog vikenda.

U međuvremenu, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela ocenio je da će neumorni vezista biti u prilici da počne s treninzima za oko šest nedelja.

Ovaj 24-godišnji defanzivni vezista pre mesec dana stigao je u Zvezdu iz ruskog Amkara i odmah postao jedan od ključnih igrača, ali ga je pregrub start Drinčića odvojio od terena u veoma važnom periodu sezone za Crvenu zvezdu.

Utoliko, sportski menadžment kluba iz Ljutice Bogdana morao je brzo da reaguje i pronađe instant pojačanje na važnoj poziciji za ono što na terenu želi takođe novi trener, Vladan Milojević.

Crvena zvezda u četvrtak gostuj Radniku u Surdulici, u nedelju dočekuje Bačku na "Marakani", pa kreće na put u Rusiju gde će narednog četvrtka igrati prvu utakmicu plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope sa Krasnodarom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.