Jović prešao u Crvenu zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović prešao u Crvenu zvezdu

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Jović karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi, saopštili su večeras crveno-beli.

Jović je potpisao trogodišnji ugovor, a u klub sa Malog Kalemegdana dolazi iz kragujevačkog Radničkog.

On je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Španiji sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Novi plejmejker Zvezde ima 24 godine, a tokom karijere branio je boje Ergonoma i Sloge iz Kraljeva.

Poslednje dve godine bio je član Radničkog iz Kragujevca za koji je prošle sezone u Jadranskoj ligi imao učinak od 4,3 poena, 2,7 asistencija, 2,4 skoka i 1,4 osvojene lopte.

Jović je peto pojačanje crveno-belih ovog leta. Pre njega u Zvezdu su stigli Nemanja Dangubić, Nikola Kalinić, Majk Cirbes i Markus Vilijams.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jović pojačao Zvezdu

Izvor: TV Arena Sport, 22.Sep.2014, 10:27

Kako su danas potvrdili iz kluba, košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Jović karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi...Novi plejmejker Zvezde ima 24 godine, a tokom karijere branio je boje Ergonoma i Sloge iz Kraljeva. Jović je potpisao trogodišnji ugovor, a u klub sa Malog Kalemegdana dolazi...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.