Jović: Mislim da će ovo biti dobra godina za Zvezdu!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović: Mislim da će ovo biti dobra godina za Zvezdu!

"Na svakom treningu i utakmici davaću 100 odsto svojih mogućnosti. Siguran sam da će to zalaganje i moja velika posvećenost doneti rezultat", rekao je novi plejmejker crveno-belih

Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je večeras da je ljubav prema crveno-belima presudila da dođe u klub sa Malog Kalemegdana, iako je imao nekoliko ponuda iz inostranstva.

"Zvezda je bila najkonkretnija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i moja velika ljubav prema klubu je svakako prevagnula da potpišem trogodišnji ugovor. Izuzetno mi je drago da smo pregovore uspešno završili. Ispunio mi se dečacki san da zaigram u Zvezdi i zato jedva čekam prvu utakmicu", rekao je Jović za klupski sajt.

Jović je u Zvedu došao iz Radničkog iz Kragujevca, a ovog leta je sa reprezentacijiom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Iza mene je turbulentna sezona koja je bila puna povreda zbog čega sam malo igrao. Mogu slobodno reći da je to bila sezona za zaborav s obzirom na to koliko sam utakmica propustio. Međutim, bio sam uporan, ostao sam pozitivan pa je kao šlag na tortu došlo sve ovo što se desilo sa reprezentacijom i naravno moj potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom".

On je odmah nakon što je potpisao trogodišnji ugovor odradio trening u Pioniru sa novim saigračima.

"Sa par momaka sam već imao prilike da igram, sa nekima sam ovog leta sarađivao u reprezentaciji, a neke poznajem jer smo bili direktni rivali na terenu. Mogu da kažem da su prvi utisci zaista super. Vidim da su svi igrači jako motivisani, da vole da rade, da daju sve od sebe na treningu i zbog svega toga mislim da će ova godina biti dobra za nas i naše navijace", poručio je 24-godišnji Nišlija.

Jović će putovati sa ekipom u Istanbul gde Zvezda učestvuje na turniru Gloria kup zajedno sa moskovskim CSKA i Fenerbahčeom.

"Na svakom treningu i utakmici davaću 100 odsto svojih mogućnosti. Siguran sam da će to zalaganje i moja velika posvećenost doneti rezultat. Prošle godine sam dosta pratio Zvezdine utakmice i video sam da je podrška navijača bila izvanredna. Ne sumnjam da ćemo i ove sezone biti ispraćeni na isti način i nadam se da ćemo uz njihovu pomoć i podršku uspeti da ostvarimo sve zacrtane ciljeve", zaključio je Jović.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović: Snovi zaista mogu da se ostvare, prevagnula je ljubav prema Zvezdi

Izvor: Blic, 22.Sep.2014

Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović istakao je da je ostvario dečački san dolaskom u klub sa Malog Kalemegdana...Ovo leto će sigurno zauvek ostati u sećanju 23-godišnjem plejmejkeru, jer je nedavno osvojio i srebrnu medalju na Mundobasketu sa reprezentacijom Srbije..."Iza mene je turbulentna...

Nastavak na Blic...

Jović: Ostvario mi se dečački san

Izvor: RTS, 22.Sep.2014

Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da je ljubav prema crveno-belima presudila da dođe u klub sa Malog Kalemegdana, iako je imao nekoliko ponuda iz inostranstva...Stefan Jović, srpski reprezentativac i jedno od najvećih otkrovenja na nedavno završenom Mundobasketu, postao je novi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.