Jović: Jedva iščekujemo drugu fazu

Izvor: Beta, 20.Dec.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović: Jedva iščekujemo drugu fazu

BEOGRAD, 20. decembra 2014. (Beta) - Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da se raduje predstojećim utakmicama u Top 16 fazi Evrolige, a takodje je i apelovao na navijače da u dvomeču s Galatasarajem navijaju sportski.

"Drago mi je što smo ostvarili ambicije s početka sezone, a to je da se plasiramo u Top16 fazu Evrolige. Na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sezone da nam je neko rekao da ćemo sa skorom od šest pobeda i četiri poraza proći u narednu fazu, ne bih mu verovao", rekao je Jović.

Košarkaši Crvene zvezde igraće u Top 16 fazi Evrolige u Grupi E sa Real Madridom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Žalgirisom, Galatasarajem i berlinskom Albom.

"Naše ambicije ne prestaju s ovim plasmanom u drugu fazu, odnosno da budemo samo učesnici. Nijedan protivnik u Top 16 fazi nije lak, šta više, to su najbolje ekipe i biće uživanje igrati protiv njih. Nadam se još boljim izdanjima Zvezde od ovih u prvoj fazi. S nestrpljenjem iščekujemo te duele. Siguran sam da imamo šta da pokažemo i nadam se pozitivnom ishodu za nas", kazao je Jović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.